ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Neo Plaza: Ενθουσιώδης η υποδοχή!

Neo Plaza: Ενθουσιώδης η υποδοχή!

Με βασικό του μότο «Όλα εδώ τα ζεις» ξεκίνησε θριαμβευτικά τη λειτουργία του το Neo Plaza, με αθρόα προσέλευση μικρών και μεγάλων που έσπευσαν να επισκεφτούν τους χώρους του, να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές προσφορές των καταστημάτων του, να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν σε ένα περιβάλλον που σε προσκαλεί να περάσεις μια ολόκληρη ημέρα, σε ένα τόπο αναφοράς για έξυπνες αγορές και επιλεγμένη διασκέδαση.

Ενθουσιασμένος δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής του Neo Plaza, κ. Σωτήρης Σιγάλας που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κοινού και οι πωλήσεις των καταστημάτων, και κυρίως, το κλίμα χαράς και ζεστασιάς που δημιουργήθηκε τόσο κατά τις πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις που κόσμησαν το πρώτο Παρασκευοσαββατοκύριακο στο Neo Plaza, όσο και κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας.»
Περισσότερες από 40,000 κόσμου επισκέφτηκαν το Neo Plaza, σπεύδοντας να αποκτήσουν μια πρώτη γεύση αναψυχής και smart shopping, σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο χώρο, όπου όλες τις εποχές του χρόνου μπορούν να απολαμβάνουν διασκέδαση, καλό φαγητό και έξυπνα ψώνια.
Υπόψη ότι στο Neo Plaza συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός διεθνών εμπορικών καταστημάτων επώνυμης μόδας και επιλεγμένων προϊόντων, ενώ οι χώροι εστίασης προσφέρουν εναλλακτικές εμπειρίες επιπέδου, καλύπτοντας μια ευρύτατη γκάμα καταναλωτικών και ψυχαγωγικών αναγκών για όλους, μικρούς και μεγάλους!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top