Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα

Ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη Κακαράντζουλα και την Επίθεση με βιτριόλι έναντι της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε η Έφη Κακαράντζουλα με απόφαση του εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

Συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η εκδίκαση της υπόθεσης «Επίθεση με βιτριόλι» που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με την αγόρευση του συνήγορου της υπεράσπισης, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Η πρόταση της εισαγγελέως προ ημερών για ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας επικυρώθηκε με την σημερινή απόφαση.

Με την ανακοίνωση της απόφασης, συγγενείς και φίλοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξέσπασαν σε λυγμούς καθώς πρόκειται για μία μικρή πρώτη δικαίωση για την άτυχη Ιωάννα και τους ίδιους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.