ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση προσφοράς και αγάπης - Διαδικτυακά θα γίνει η δημοπρασία

Εκδήλωση προσφοράς και αγάπης - Διαδικτυακά θα γίνει η δημοπρασία

Mια μεγάλη εκδήλωση προσφοράς και αγάπης πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Κυριακή, 17 Οκτωβρίου στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά.

Ο σκοπός ήταν ιερός και πολύ σημαντικός καθώς ΟΛΑ τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο κέντρο ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου, στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και στην Παιδιατρική πτέρυγα του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η εκδήλωση με το όνομα «Ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός του Φίλος Σάββας» είχε τεράστια επιτυχία!

«Αυτή η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή των πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου συνεισφέροντας οικονομικά για τον συνάνθρωπο τους και ειδικότερα για τα παιδάκια που το έχουν ανάγκη, μας δίνει κίνητρο για ανάλογες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο μέλλον» είπε ο εμπνευστής της εκδήλωσης και επιστάτης του Περιβολιού Λάζαρος Φιλίππου.

Η εκδήλωση ως γνωστόν, έλαβε χώρα με αφορμή την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου και Δικαίου φίλου του Χριστού Λαζάρου του τετραημέρου, ενώ οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με χαρά και φυσικά αφιλοκερδώς.

Τα έσοδα από την εκδήλωση έφτασαν τις €63.480.

Οι €15.000 θα παραδοθούν στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και άλλες €10.000 στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
Τα υπόλοιπα χρήματα θα παραμείνουν στο ταμείο του Ιδρύματος ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου για να δοθούν εκεί και όπου υπάρχει ανάγκη.

Όσον αφορά στη διαχείριση τους δε θα σχετίζεται το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, ενώ όλα τα έξοδα θα γίνονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για σκοπούς διαφάνειας.

Αξίζει να τονίσουμε ότι περισσότεροι από 20χιλιάδες συμπολίτες μας έσπευσαν να στηρίξουν την μεγάλη εκδήλωση αγάπης και προσφοράς.

Από την εκδήλωση παρέμειναν λαχνοί ύψους €20.000 που θα διατεθούν προς πώληση μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η δημοπρασία που δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου θα γίνει διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου και της σελίδας του Κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου στο facebook.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, αλλά και όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top