Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Λιοπετρίου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Λιοπετρίου

Υπό έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά, που ξέσπασε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα σε περιοχή της Κοινότητας Λιοπετρίου.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρεται ότι «σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου γύρω στις 17:50 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της Κοινότητας Λιοπέτρι της Επαρχίας Αμμοχώστου. Χάρη στις άμεσες ενέργειες των δυνάμεων πυρόσβεσης η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο προτού επεκταθεί».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα, ενώ τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE