ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου Παναγιώτη - «Είναι ένα μωρό που δεν έφταιξε σε κανένα, να σταματήσει η κοροϊδία»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου Παναγιώτη - «Είναι ένα μωρό που δεν έφταιξε σε κανένα, να σταματήσει η κοροϊδία»

Τριάντα μήνες έχουν περάσει από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Στεφανή, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πάρτι τον Απρίλιο του 2019.

Στο αίμα του είχε διαφανεί μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ το Δικαστήριο Λάρνακας έκρινε ως ένοχους για θάνατο εξ αμελείας και αλόγιστης και επικίνδυνης πράξης τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Ο πατέρας του Παναγιώτη, μίλησε στο «Alpha» μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, σημειώνοντας ότι «είναι ένα μωρό που δεν έφταιξε σε κανένα».

Έπειτα πρόσθεσε πως «μακάρι να βγει η απόφαση και να τιμωρηθούν, να παραδειγματιστεί η υπόλοιπη κοινωνία. Τουλάχιστον θα είναι δικαίωση για τη μνήμη του μωρού μου. Δεν ήξερα αυτά τα παιδιά, ήξερα μόνο το παιδί που είχε τα γενέθλια και τους γονείς του. Πρώτη φορά τους είδα στο Δικαστήριο τους τέσσερις. Δεν έμαθα τι έγινε τελικά εκείνη τη νύχτα».

Καταληκτικά, βαθιά συγκινημένος είπε «να θεσπιστεί ένας νόμος από τα όργανα της Βουλής για να πάψει πλέον αυτή η κοροϊδία που λέγεται bullying. Να θεσπιστεί ένας νόμος να μην θρηνήσουμε άλλο θύμα. Δυστυχώς η κοινωνία μας τούτα έχει».

Δείτε εδώ το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top