Το άλλο πρόσωπο του Σεφερλή – Έβγαλε νύχια και κυριολεκτικά κατασπάραξε τον Ουγγαρέζο!

Το άλλο πρόσωπο του Σεφερλή – Έβγαλε νύχια και κυριολεκτικά κατασπάραξε τον Ουγγαρέζο!

Όλοι έχουμε τις καλές μας και τις κακές μας, μόνο που ο Μάρκος δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια. Κι όμως έφερε σε φοβερά δύσκολη θέση τον άλλοτε συμπαρουσιαστή του, με έναν περιποιημένο On air καυγά που τα είχε όλα... Πάντα με τηλεοπτικό τακτ παρακαλώ... Έκτοτε, ο τελευταίος απουσιάζει από το πλατό του Mega με Μια.

Ο Μάρκος αναφέρθηκε στον αέρα του «MEGA με ΜΙΑ» για τη μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 που συζητιέται το τελευταίο διάστημα και ακολούθησε πρωτοφανής καυγάς ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Ο μεν Δημήτρης Ουγγαρέζος θεώρησε ότι στο πρωινό του MEGA δεν θα έπρεπε να συζητηθεί κάτι τέτοιο εφόσον υπάρχει ενεργό συμβόλαιο του παρουσιαστή και ο δε Μάρκος «πατώντας» στην ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο Ougachallenge που είχε προβληθεί μόλις, η οποία ανέφερε πως ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Μάρκος Σεφερλής, ισχυρίστηκε πως στην εκπομπή τα λένε όλα.

 

«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz τόσα χρόνια, είναι και άλλος άνθρωπος. Και μιλάω για την είδηση που έχει σκάσει τα τελευταία μερόνυχτα, την μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει. Τι ρεπορτάζ κάνεις; Έχει βουίξει ο τόπος εδώ πέρα. Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα, πραγματικά για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1» είπε ο Μάρκος και έριξε τη «βόμβα».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE