Έβαζε φωτιά σε οχήματα όλο το βράδυ - Σε συναγερμό Πυροσβεστική και Αστυνομία

Έβαζε φωτιά σε οχήματα όλο το βράδυ - Σε συναγερμό Πυροσβεστική και Αστυνομία

Φωτιά εκδηλώθηκε χτες βράδυ σε τρία οχήματα στις κοινότητες Τάλας, Αρόδων και Ίνειας, που από τις αρχικές εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής φέρεται να αποδίδονται σε εμπρηστικές ενέργειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η πυρκαγιά του οχήματος στην Τάλα δεν φαίνεται να σχετίζεται με τα άλλα δυο οχήματα που καταστράφηκαν στις Αρόδες και στην Ίνεια.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται το όχημα που κάηκε στις Αρόδες να έχει κλαπεί από την περιοχή της Χλώρακας. Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο φερόμενος δράστης των εμπρησμών των δυο τελευταίων οχημάτων είναι ο ίδιος.

Οι σκηνές αποκλείστηκαν και οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.