Προσοχή με νέα απάτη - Στέλνουν μήνυμα δήθεν από την Τράπεζα και ξαφρίζουν λογαριασμούς

Προσοχή με νέα απάτη - Στέλνουν μήνυμα δήθεν από την Τράπεζα και ξαφρίζουν λογαριασμούς

Το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία έγινε δέκτης αρκετών καταγγελιών από πολίτες σχετικά με διαδικτυακή απάτη που σχετίζεται με Τράπεζες.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες γίνονται λήπτες παραπλανητικών ενημερώσεων και μηνυμάτων τα οποία ψευδώς τους ενημερώνουν ότι έγινε προσπάθεια σύνδεσης στο λογαριασμό τους.

Στη συνέχεια, τους ζητούν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία πρόσβασης και διάφορες πληροφορίες του λογαριασμού τους μέσω πλαστών ιστοσελίδων που παριστάνουν τις Τράπεζες.

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αποκαλύπτει σε κανένα πρόσωπο τα προσωπικά του στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης των τραπεζικών του λογαριασμών. Καμία Τράπεζα δεν θα ζητήσει ποτέ τους κωδικούς πρόσβασης πελατών του.

Προτού τοποθετηθούν οι κωδικοί πρόσβασης, να βεβαιώνεται ότι πρόκειται για την αυθεντική ιστοσελίδα της Τράπεζας με την οποία συνεργάζεται και διατηρεί λογαριασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE