Ουρές προς τα κατεχόμενα στην επέτειο του «ΟΧΙ» - Την ώρα της παρέλασης οι Ελληνοκύπριοι είχαν άλλα σχέδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ουρές προς τα κατεχόμενα στην επέτειο του «ΟΧΙ» - Την ώρα της παρέλασης οι Ελληνοκύπριοι είχαν άλλα σχέδια  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

28η Οκτωβρίου σήμερα, ημέρα συνυφασμένη με την ελληνική μαχητική ψυχή, το ανυπότακτο πνεύμα, την εθελούσια είσοδο στο δίλημμα ελευθερία ή θάνατος.

Μία ημέρα που γιορτάζεται φυσικά με κάθε επισημότητα και από τον κυπριακό ελληνισμό, θυμίζοντας τις μάχες κατά του ναζισμού και του φασισμού, μπολιάζοντας μας με αισθήματα περηφάνειας και συγκίνησης.

Την ίδια στιγμή που διεξάγονται παρελάσεις από τη μαθητιώσα νεολαία -και όχι μόνο- η ανάρτηση ενός χρήστη στο φέισμπουκ, έρχεται να εκφράσει το οξύμωρο και την αντίθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση, αλλά και τη φωτογραφία που επισυνάπτεται ουρές φέρονται να δημιουργούν ελληνοκύπριοι για να μεταβούν στα κατεχόμενα.

Χωρίς ίχνος διάθεσης να κατακρίνουμε τις θέσεις, απόψεις και επιλογές του καθενός θεωρήσαμε πως αξίζει τον κόπο να καταδείξουμε την αντίθεση των συμβάντων.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE