Ουρές προς τα κατεχόμενα στην επέτειο του «ΟΧΙ» - Την ώρα της παρέλασης οι Ελληνοκύπριοι είχαν άλλα σχέδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ουρές προς τα κατεχόμενα στην επέτειο του «ΟΧΙ» - Την ώρα της παρέλασης οι Ελληνοκύπριοι είχαν άλλα σχέδια  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

28η Οκτωβρίου σήμερα, ημέρα συνυφασμένη με την ελληνική μαχητική ψυχή, το ανυπότακτο πνεύμα, την εθελούσια είσοδο στο δίλημμα ελευθερία ή θάνατος.

Μία ημέρα που γιορτάζεται φυσικά με κάθε επισημότητα και από τον κυπριακό ελληνισμό, θυμίζοντας τις μάχες κατά του ναζισμού και του φασισμού, μπολιάζοντας μας με αισθήματα περηφάνειας και συγκίνησης.

Την ίδια στιγμή που διεξάγονται παρελάσεις από τη μαθητιώσα νεολαία -και όχι μόνο- η ανάρτηση ενός χρήστη στο φέισμπουκ, έρχεται να εκφράσει το οξύμωρο και την αντίθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση, αλλά και τη φωτογραφία που επισυνάπτεται ουρές φέρονται να δημιουργούν ελληνοκύπριοι για να μεταβούν στα κατεχόμενα.

Χωρίς ίχνος διάθεσης να κατακρίνουμε τις θέσεις, απόψεις και επιλογές του καθενός θεωρήσαμε πως αξίζει τον κόπο να καταδείξουμε την αντίθεση των συμβάντων.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο -  Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο - Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE