Θλίψη για τον θάνατο του Χρίστου Χατζιαντώνη: "Το Τμήμα Γεωργίας από χθες είναι φτωχότερο"

Θλίψη για τον θάνατο του Χρίστου Χατζιαντώνη: "Το Τμήμα Γεωργίας από χθες είναι φτωχότερο"

Απέραντη θλίψη στο Τμήμα Γεωργίας καθώς χθες έφυγε από τη ζωή ο Χρίστος Χατζιαντώνη, ένας καλός και πάντα χαμογελαστός συνάδελφος, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Διευθύντρια και το προσωπικό του Τμήματος Γεωργίας με μεγάλη θλίψη και πόνο ψυχής εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συνάδελφου και Πρώτου Λειτουργού Γεωργίας, Χρίστου Χατζιαντώνη που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα.

Ο Χρίστος υπηρέτησε έμπρακτα και με ζήλο τον αγροτικό κόσμο συνεισφέροντας στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων παραγωγής και των καλλιεργητικών πρακτικών που εφαρμόζουν οι γεωργοί μας.

Το Τμήμα Γεωργίας από χθες είναι φτωχότερο αφού ο πρόωρος χαμός του μας στερεί ένα ακούραστο Λειτουργό αλλά και ένα καλό και πάντα χαμογελαστό φίλο και συνάδελφο.
Χρίστο μας, ας είναι πάντα ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE