Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος μετά το τροχαίο - Στο Νοσοκομείο επιβαίνοντες του mini bus

Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος μετά το τροχαίο - Στο Νοσοκομείο επιβαίνοντες του mini bus

Οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λάρνακας, πριν την έξοδο Κοτσιάτη, με κατεύθυνση τη Λάρνακα, οι οποίες ήταν κλειστές λόγω ανατροπής οχήματος, έχουν ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν στο mini bus, το οποίο ανατράπηκε μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας, πριν την έξοδο Κοτσιάτη, όταν mini bus ανατράπηκε με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δυο λωρίδες και να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. 

Δείτε φωτογραφίες από την σελίδα 'CY Police Checkpoints":

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE