ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θα αναχωρούσε για τη χώρα του με τις 70 χιλ. που του έκλεψαν - Τι λέει ο 64χρονος ιδιοκτήτης που κτύπησαν στη ληστεία

Θα αναχωρούσε για τη χώρα του με τις 70 χιλ. που του έκλεψαν - Τι λέει ο 64χρονος ιδιοκτήτης που κτύπησαν στη ληστεία

Ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ, στην Πάφο, σε κατοικία ιδιοκτησίας 64χρονου αλλοδαπού, με λεία χρηματικό ποσό 70 χιλιάδων ευρώ.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Βοηθός Διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως «γύρω στις 15:00 σήμερα το μεσημέρι, τρία άτομα τα οποία σύμφωνα με τον 64χρονο ιδιοκτήτη κατοικίας φορούσαν καπέλα, ρούχα μαύρα και μάσκες προστατευτικές για τον COVID-19, επίσης χρώματος μαύρου, μπήκαν στο σπίτι του και αφού τον κτύπησαν, απέσπασαν από την κατοικία του το  χρηματικό ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά».

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως ο παραπονούμενος απέσυρε τα χρήματα τις τελευταίες ημέρες από την τράπεζα με σκοπό σήμερα να αναχωρήσει για την πατρίδα του. Αμέσως μετά οι δράστες εγκατέλειψαν την κατοικία τρέχοντας, συνέχισε. Είπε ότι, όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, κατά την διάρκεια της επίθεσης μίλησαν στον παραπονούμενο στα ρώσικα ζητώντας απ’ αυτόν χρήματα.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου, συνέχισε ο κ. Ιωάννου, μετέβησαν στην σκηνή την οποία απέκλεισαν, ενώ γίνονται εξετάσεις. Ο παραπονούμενος φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, όμως είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, μόλις μπορέσει ο παραπονούμενος θα του ληφθεί κατάθεση, με σκοπό να ανεβρεθούν κάποια στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στους δράστες.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top