ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Κατεβαίνουν τα χειμωνιάτικα, ανοίγουν οι ουρανοί - Βροχές και καταιγίδες φέρνει το τριήμερο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Κατεβαίνουν τα χειμωνιάτικα, ανοίγουν οι ουρανοί - Βροχές και καταιγίδες φέρνει το τριήμερο

Ασταθείς καιρικές συνθήκες θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι την Τρίτη. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. 

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά, αλλά μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες βροχές, που σύντομα θα περιοριστούν στα βόρεια παράλια, όπου δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στο δυτικό μισό του νησιού μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά παροδικά στο ανατολικό μισό του νησιού μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, το πρωί στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Το βράδυ της Τρίτης η πιθανότητα βροχής είναι πολύ περιορισμένη. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, αλλά αργότερα θα καταστεί τοπικά συννεφιασμένος, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top