Εντοπίστηκε 16χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Εντοπίστηκε 16χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Στο χώρο διαμονής του επέστρεψε χθες το βράδυ, 16χρονος ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στην Αστυνομία.

Ο 16χρονος απουσίαζε από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία από την περασμένη Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου και τα στοιχεία και φωτογραφία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής, ο 15χρονος επέστρεψε στο χώρο διαμονής του και όπως διαπιστώθηκε από μέλη της Αστυνομίας, αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Μετά και τον εντοπισμό του, δεν χρειάζεται η περαιτέρω δημοσίευση των στοιχείων και φωτογραφίας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE