ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε περιοχές της Κύπρου - Καταιγίδες και αστραπές - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε περιοχές της Κύπρου - Καταιγίδες και αστραπές - ΒΙΝΤΕΟ

Αστραπές και καταιγίδες σημειώνονται σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από το απόγευμα του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου. 

Συγκεκριμένα στα παρακάτω βίντεο διαφαίνεται η κατάσταση του καιρού που επικρατεί αυτή την ώρα σε περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, τα οποία έχουν δημοσιευθεί στην σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ.

Ακολουθεί αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Ασταθείς καιρικές συνθήκες θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι την Τρίτη. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.
Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες βροχές, που σύντομα θα περιοριστούν στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, όπου δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στο δυτικό μισό του νησιού μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά παροδικά στο ανατολικό μισό του νησιού μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται στα παράλια και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα προσήνεμα, αλλά μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες κατά διαστήματα. Το βράδυ της Τρίτης η πιθανότητα βροχής είναι πολύ περιορισμένη. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, αλλά αργότερα θα καταστεί τοπικά συννεφιασμένος, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top