Χειροπέδες σε δεύτερο πρόσωπο για τον άγριο ξυλοδαρμό 32χρονου - Όσα είπε μέσα από το νοσοκομείο

Χειροπέδες σε δεύτερο πρόσωπο για τον άγριο ξυλοδαρμό 32χρονου - Όσα είπε μέσα από το νοσοκομείο

Υπόθεση ληστείας και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, με θύμα 32χρονο κάτοικο Λεμεσού, διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 11μ.μ. της 29 ης Οκτωβρίου 2021, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ βρισκόταν έξω από περίπτερο, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν και να έκλεψαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.

Μετά την επίθεση, ο 32χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 44 και 27 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αργία και ευκαιρία για εκδρομή - Η Κύπρος γιορτάζει σήμερα τα Θεοφάνια - Τελετές αγιασμού υδάτων σε όλες τις πόλεις

Αργία και ευκαιρία για εκδρομή - Η Κύπρος γιορτάζει σήμερα τα Θεοφάνια - Τελετές αγιασμού υδάτων σε όλες τις πόλεις

Η Κύπρος ετοιμάζεται να γιορτάσει σήμερα, με κάθε λαμπρότητα, τα Θεοφάνια. Εν μέσω αίθριου καιρού, όπως είναι η πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, οι πιστοί κατακλύζουν τους ναούς και ετοιμάζονται για τον καθαγιασμό των υδάτων, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που παρά τις χαμηλές σχετικά θερμοκρασίες θα βουτήξουν για τον σταυρό.

BEST OF TOTHEMAONLINE