Χειροπέδες σε δεύτερο πρόσωπο για τον άγριο ξυλοδαρμό 32χρονου - Όσα είπε μέσα από το νοσοκομείο

Χειροπέδες σε δεύτερο πρόσωπο για τον άγριο ξυλοδαρμό 32χρονου - Όσα είπε μέσα από το νοσοκομείο

Υπόθεση ληστείας και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, με θύμα 32χρονο κάτοικο Λεμεσού, διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 11μ.μ. της 29 ης Οκτωβρίου 2021, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ βρισκόταν έξω από περίπτερο, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν και να έκλεψαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.

Μετά την επίθεση, ο 32χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 44 και 27 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE