Τους σταμάτησε η Αστυνομία και ανέπτυξαν ταχύτητα φορτωμένοι με ναρκωτικά

Τους σταμάτησε η Αστυνομία και ανέπτυξαν ταχύτητα φορτωμένοι με ναρκωτικά

Μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Λεμεσού, δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα και να εισέρχονται σε αυτοκίνητο.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτός να αναπτύξει ταχύτητα και να προσπαθήσει να διαφύγει.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσπαση και οι δύο επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος, όπου έγινε κατορθωτή η σύλληψη του συνοδηγού του οχήματος.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται 35χρονο, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3.5 γραμμαρίων περίπου και ενός γραμμαρίου μεταμφεταμίνης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του 35χρονου εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης από διάφορους Αστυνομικούς Σταθμούς για υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.