Ένα χρόνο μετά ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την υπόθεση ασθενών με καταρράκτη – Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ένα χρόνο μετά ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την υπόθεση ασθενών με καταρράκτη – Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ένα χρόνο μετά ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση των οκτώ ασθενών που μολύνθηκαν από πολυανθεκτικό στέλεχος ψευδομονάδας, μετά από χειρουργική επέμβαση για καταρράκτη.

Σε δηλώσεις του στο «Πρωτοσέλιδο» ο εγγονός μιας εκ των ασθενών που απεβίωσε, Ιεροδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης, δήλωσε ότι ενημερώθηκε από το ΤΑΕ Λευκωσίας για την ολοκλήρωση των ερευνών.

«Τα box files που αντίκρυσα μου έκαναν εντύπωση. Σίγουρα χρειάζονταν τον χρόνο τους. Έγινε πολύ καλή δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια στην Αστυνομία», τόνισε.

Τέλος σημείωσε ότι σήμερα, ο φάκελος της υπόθεσης θα προωθηθεί στη Νομική Υπηρεσία.

Δείτε εδώ όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.