Yπό την επήρεια ναρκωτικών οδηγούσε 21χρονος - Μέλη της τροχαίας τον ανέκοψαν για έλεγχο

Yπό την επήρεια ναρκωτικών οδηγούσε 21χρονος - Μέλη της τροχαίας τον ανέκοψαν για έλεγχο

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών εναντίον 21χρονου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην Λεωφόρο Αναργύρων στην Πάφο, όχημα το οποίο μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 21χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Από προκαταρκτική εξέταση για εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών που του έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος στο σάλιο του είχε ναρκωτικές ουσίες.

Στην συνέχεια έδωσε δεύτερο δείγμα το οποίο σφραγίστηκε και θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση , ενώ επί τούτου έχει ενημερωθεί και η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών ( Κλιμάκιο Πάφου).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE