Θυμάστε τον κύριο που αποφάσισε να δημοπρατήσει το σπίτι του – Μαζεύει υπογραφές γιατί του απαγορεύουν

Θυμάστε τον κύριο που αποφάσισε να δημοπρατήσει το σπίτι του – Μαζεύει υπογραφές γιατί του απαγορεύουν

Η ιδέα του να βγάλει σε δημοπρασία το σπίτι του, προτού η τράπεζα προχωρήσει σε εκποίηση συνάντησε την άρνηση της πολιτείας, κρίθηκε παράνομη από την πολιτεία, η οποία του απαγόρευσε να προχωρήσει.

Στη δημοσίευση του στο Facebook, ο κύριος Πάμπος Χαραλάμπους, εξηγώντας τους όρους της διαδικασίας πώλησης της οικίας του στην Κοκκινοτριμιθιά, παρέθετε λεπτομέρειες για τον αριθμό των υπνοδωματίων, αλλά και τους όρους της κλήρωσης, πληροφορόντας τους ενδιαφερόμενους ότι το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν για να λάβουν μέρος, ήταν να πληρώσουν το ποσό των 50 ευρώ.

Ο κύριος Χαραλάμπους δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, έτσι αποφάσισε να οργανώσει διαδικτυακή εκστρατεία συλλογής υπογραφών, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για όλους όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε παρόμοιες πρωτοβουλίες με τη δική του.

Όπως αναφέρεται στην ψηφορορία, ζητούν από την Πολιτεία να επιτρέψει την Ιδιωτική Κλήρωση Λαχείου έτσι ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας να διαθέσουν την περιουσία τους με ένα διαφορετικό πιο ευέλικτο τρόπο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Δείτε ΕΔΩ το Link της ψηφοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE