«Ο γάρος της ημέρας»: "Έκοψε" όλο το Parking πολυκαταστήματος - Τράβηξε χειρόφρενο και το άφησε εκεί

«Ο γάρος της ημέρας»: "Έκοψε" όλο το Parking πολυκαταστήματος - Τράβηξε χειρόφρενο και το άφησε εκεί

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας», οι οποίες απεικονίζουν την κακή συνήθεια ορισμένων Κυπρίων να αφήνουν τα αυτοκίνητα τους όπου βρουν.

Την φωτογραφία ανέβασε πολίτης, η οποία δείχνει ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά στη μέση του parking ενός πολυκαταστήματος με τον οδηγό εξαφανισμένο.

Ο συγκεκριμένος οδηγός "έκοψε" ολόκληρο το parking ενώ ακριβώς δίπλα είχε κενές θέσεις για να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE