ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακυκλώσιμα υλικά και ελαστικά αυτοκινήτων συγκεντρώθηκαν στο Φρέναρος στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαριότητας

Ανακυκλώσιμα υλικά και ελαστικά αυτοκινήτων συγκεντρώθηκαν στο Φρέναρος στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαριότητας

Ανακυκλώσιμα υλικά, ελαστικά αυτοκινήτων και δύο μονοκάμπινα οχήματα συγκέντρωσαν εθελοντές της Κοινότητας Φρενάρους που συμμετείχαν στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαριότητας Let’s Do It! Cyprus 2021. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρους αναφέρεται ότι «σε συνεργασία με οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας, το στρατό και σχολεία, το Κοινοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου εκστρατεία καθαριότητας. Συγκεκριμένα στην εκστρατεία συμμετείχαν 120 εθελοντές, από διάφορους φορείς μεταξύ των οποίων το Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων «Πάνου Ιωάννου», εθνοφρουροί από το στρατόπεδο Δημητράκη Χριστοδούλου - Φώτη Πίττα, του Κυνηγετικού Συλλόγου και της Ολυμπιάς Φρενάρους, των μύλων Χατζηγιώρκη και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αρχαγγέλου Μιχαήλ».
 
Η εκστρατεία ξεκίνησε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου «και μεταξύ άλλων καθαρίστηκε η Λεωφόρος Φώτη Πίττα μέχρι και το Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων «Πάνου Ιωάννου», οι Λεωφόροι Νεόφυτου Πούλλου και Μάριου Πέκα καθώς και μέρος του δρόμου που οδηγεί προς την Κοινότητα Αυγόρου. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 95 μαύρες σακούλες σύμμικτα υλικά, 85 διάφανες σακούλες ανακυκλώσιμα υλικά, 10 ελαστικά αυτοκινήτων και 2 μονοκάμπινα οχήματα, διάφορα άχρηστα υλικά όπως έπιπλα, μεταλλικά αντικείμενα, λάστιχα ποτίσματος και άλλα».
 
Στο τέλος της εκστρατείας «όλοι οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Κοινοτικού Συμβουλίου όπου σχημάτισαν το σλόγκαν της εκστρατείας, δηλαδή το LET’S DO IT! Το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους εκφράζει ευχαριστίες στα μέλη του αλλά και σε όλους τους εθελοντές και που συμμετείχαν στην εκστρατεία με στόχο την καθαριότητα της Κοινότητας, της επαρχίας, της Κύπρου αλλά και για όλο τον κόσμο».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top