Στην Αθήνα ο Καρούσος για συνάντηση με τον ομόλογό του

Στην Αθήνα ο Καρούσος για συνάντηση με τον ομόλογό του

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών της Ελλάδας Κωνσταντίνο Καραμανλή. 


Η επίσκεψη, η οποία πραγματοποιείται κατόπιν πρόσκλησης του κ. Καραμανλή, έχει ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τη συζήτηση περαιτέρω συνεργασίας σε διάφορα θέματα, που σχετίζονται με τον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Επιπρόσθετα, οι δύο Υπουργοί θα συζητήσουν διάφορα θέματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων των δύο  Υπουργείων.

Ο κ. Καρούσος, ο οποίος συνοδεύεται από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου, τον Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE