Σάββας Περδίος: Στο Ντουμπάι για προώθηση της Κύπρου

Σάββας Περδίος: Στο Ντουμπάι για προώθηση της Κύπρου

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και, συγκεκριμένα, στο Ντουμπάι, βρίσκεται ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργείου.

O κ. Περδίος πραγματοποίησε την Κυριακή παρουσίαση - προώθηση της Κύπρου στο πλαίσιο συμμετοχής της Κύπρου στην έκθεση EXPO 2020.

Όπως αναφέρεται, αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις επίσημες επισκέψεις του Υφυπουργού Τουρισμού στην EXPO 2020, καθώς πρόκειται για την πιο μεγάλη, παγκόσμια έκθεση, που θα λάβει χώρα το επόμενο εξάμηνο.

Παράλληλα ο κ. Περδίος παραχώρησε συνεντεύξεις σε σημαντικά αραβικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, όπως το Dubai Tv, Αbu Dhabi Tv, Sky News Arabia, Al Bayan, Al Khaleej στις οποίες αναφέρθηκε στα νέα έργα υποδομής της Κύπρου, τη νέα τουριστική της ταυτότητα και τα νέα τουριστικά προϊόντα που προωθεί το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE