Σάββας Περδίος: Στο Ντουμπάι για προώθηση της Κύπρου

Σάββας Περδίος: Στο Ντουμπάι για προώθηση της Κύπρου

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και, συγκεκριμένα, στο Ντουμπάι, βρίσκεται ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργείου.

O κ. Περδίος πραγματοποίησε την Κυριακή παρουσίαση - προώθηση της Κύπρου στο πλαίσιο συμμετοχής της Κύπρου στην έκθεση EXPO 2020.

Όπως αναφέρεται, αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις επίσημες επισκέψεις του Υφυπουργού Τουρισμού στην EXPO 2020, καθώς πρόκειται για την πιο μεγάλη, παγκόσμια έκθεση, που θα λάβει χώρα το επόμενο εξάμηνο.

Παράλληλα ο κ. Περδίος παραχώρησε συνεντεύξεις σε σημαντικά αραβικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, όπως το Dubai Tv, Αbu Dhabi Tv, Sky News Arabia, Al Bayan, Al Khaleej στις οποίες αναφέρθηκε στα νέα έργα υποδομής της Κύπρου, τη νέα τουριστική της ταυτότητα και τα νέα τουριστικά προϊόντα που προωθεί το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.