Αποκοιμήθηκε σε ομιλία ο Τζο Μπάιντεν: Τον «ξύπνησε» συνεργάτης του με τρόπο - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκοιμήθηκε σε ομιλία ο Τζο Μπάιντεν: Τον «ξύπνησε» συνεργάτης του με τρόπο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ενώ άκουγε τα όσα λέγονταν για την κλιματική αλλαγή στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα COP26, ξαφνικά… αποκοιμήθηκε!

Ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να κλείνει τα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να τα ανοίγει ξανά.

Στη συνέχεια, όμως, τα μάτια του παραμένουν κλειστά για σχεδόν μισό λεπτό και δεν ανοίγουν παρά μόνο όταν ένας άνδρας, πιθανότατα συνεργάτης του, τον πλησιάζει και του μιλάει.

Αυτή τη… δύσκολη στιγμή του Αμερικανού προέδρου αντιλήφθηκε ρεπόρτερ της Washington Post, ο οποίος φρόντισε να την «αιχμαλωτίσει» σε βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE