Κτίριο κατέρρευσε στο Λάγκος, άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα ερείπια

Κτίριο κατέρρευσε στο Λάγκος, άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα ερείπια

Ένας υπό κατασκευή ουρανοξύστης κατέρρευσε σήμερα στο Λάγος, την οικονομική πρωτεύουσα της Νιγηρίας, παγιδεύοντας στο εσωτερικό του αρκετούς ανθρώπους, σύμφωνα με οικοδόμους και υπεύθυνους των υπηρεσιών διάσωσης.

 
Οι υπεύθυνοι δεν μπόρεσαν να διευκρινίσουν τον αριθμό των ανθρώπων που παγιδεύτηκαν, αλλά οικοδόμοι και γείτονες έδιναν μάχη για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα ερείπια του κτιρίου των 25 ορόφων στη συνοικία Ικόι, σύμφωνα με ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονταν στο σημείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.