ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Αστυνομία ποδηλάτισε και μάζεψε πέραν των 55 χιλιάδων για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Αστυνομία ποδηλάτισε και μάζεψε πέραν των 55 χιλιάδων για φιλανθρωπικό σκοπό

Με τη συγκέντρωση πέραν των 55 χιλιάδων ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου η τρίτη ετήσια φιλανθρωπική ποδηλασία της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου καθώς και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για παιδιά με καρκίνο, Ένα Όνειρο, Μια Ευχή και Μικροί Ήρωες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, η εκδήλωση, τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Άντρης Αναστασιάδη και του Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, Major General Rob Thomson. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν την πρώτη μέρα από την Πόλη Χρυσοχούς στην Πάφο και διένυσαν 80 χιλιόμετρα μέχρι το Aphrodite Hills.

Τη δεύτερη μέρα, δύο διαφορετικές ομάδες ξεκίνησαν από την Αγία Νάπα και το χωριό Αυδήμου αντίστοιχα και πέρασαν από διάφορες περιοχές της Κ.Δ και κοινότητες των Β.Β, διανύοντας άλλα 140 χιλιόμετρα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο χωριό Κοφίνου και προχώρησαν μαζί μέχρι την πλατεία «Ελευθερίας» στη Λευκωσία αργά το απόγευμα, όπου διοργανώθηκε τελετή λήξης από το Δήμο Λευκωσίας.

Τόσο οι αστυνομικές δυνάμεις της Δημοκρατίας όσο και των Βάσεων υπερηφανεύονται για τους στενούς δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί με τις τοπικές κοινότητες και αυτή η τελευταία προσπάθεια συγκέντρωσης εισφορών ήταν ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα αυτού.

Ο Αρχηγός της αστυνομίας των Βάσεων, Chris Eyre, ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στην ποδηλασία, εξήγησε γιατί ήταν τόσο πρόθυμος να υποστηρίξει την εκδήλωση.

«Είμαι πολύ περήφανος για την Αστυνομία των ΒΒ, η οποία αφιέρωσε έξι μήνες στο σχεδιασμό και τη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και να συγκεντρώσει χορηγίες από επιχειρήσεις, κοινότητες και πολίτες από όλη την Κύπρο. Είμαι εξίσου ευγνώμων για την εξαιρετική υποστήριξη που δίνεται από τον Διοικητή των Β.Β Major General Rob Thompson και τον Ποδηλατικό Όμιλο των ΒΒ», είπε

«Η παρουσία, η υποστήριξή τους και η ηγεσία τους σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής είχαν αξιοσημείωτο αντίκτυπο σε κάθε κοινότητα από την οποία περάσαμε», πρόσθεσε.

Μιλώντας μετά την εκδήλωση, εκ μέρους των τριών Φιλανθρωπικών Συνδέσμων, ο Γιώργος Πενηνταέξ, από το Σύνδεσμο Ένα Όνειρο, Μια Ευχή, εξέφρασε την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη εκ μέρους των Συνδέσμων Ένα Όνειρο, Μια Ευχή, Μικροί Ήρωες και του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, τόσο στις Αστυνομικές Δυνάμεις των ΒΒ όσο και της ΚΔ, τον Διοικητή των ΒΒ, Major General Rob Thomson, τον Αρχηγό της Αστυνομίας ΒΒ, Chris Eyre, όλους τους ποδηλάτες, τους συντελεστές και τους χορηγούς.

«Οι Σύνδεσμοι μας, βοηθούν παιδιά και ενήλικες που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου ανεξάρτητα από την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το χρώμα του δέρματος, την οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση. Όπως η αγάπη δε γνωρίζει σύνορα και διαχωριστικές γραμμές έτσι και ο πόνος. Είμαστε όλοι κάτω από τον ίδιο ουρανό», είπε.

Το τελικό ποσό εισφορών δεν έχει ακόμη υπολογιστεί, καθώς οι δωρεές γίνονται δεκτές μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

(ΚΥΠΕ/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top