Πατέρας ενός κοριτσιού ο 45χρονος επιχειρηματίας που έσβησε σε τροχαίο – Φωτογραφίες από το πολυτελές όχημα του

Πατέρας ενός κοριτσιού ο 45χρονος επιχειρηματίας που έσβησε σε τροχαίο – Φωτογραφίες από το πολυτελές όχημα του

Για άλλη μία φορά η ζώνη ασφαλείας φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε τροχαία σύγκρουση καθώς σημειώθηκε άλλο ένα θανατηφόρο τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου.

Ο άτυχος 45χρονος οδηγός του οχήματος κατάγεται από την Αυστρία και τα τελευταία χρόνια ήταν κάτοικος Ορόκλινης μαζί με την οικογένεια του. Ο Franz Langer ασχολείτο με επιχειρηματικές δραστηριότητες και καταλείπει σύζυγο και κόρη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα του 45χρονου που κινείτο στην οδό Ανδρέα Κάλβου στα Λιβάδια παρέλειψε να σταματήσει στο ΑΛΤ στη συμβολή με την οδό Σταδίου, κινήθηκε σε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα αφού απέκοψε πάσσαλο με κατευθυντήριες πινακίδες του Δήμου ανατράπηκε σε χωράφι εκτός δρόμου.

Από τις εξετάσεις οι Αρχές αναφέρουν ότι ο 45χρονος Franz δεν έφερε ζώνη ασφαλείας σε αντίθεση με τον συνοδηγό που έφερε τη ζώνη ασφαλείας του. Μάλιστα ο 40χρονος συνοδηγός από την Γερμανία κατάφερε να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι και να καλέσει βοήθεια.

Αναμένεται από τις εξετάσεις να διαφανεί κατά πόσο ο 45χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή θα καταδείξει και τα ακριβή αίτια θανάτου του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.