Καταγγέλεται ένας πολίτης κάθε μία ώρα για μη τήρηση των μέτρων - Συνολικά το τελευταίο 24ωρο

Καταγγέλεται ένας πολίτης κάθε μία ώρα για μη τήρηση των μέτρων - Συνολικά το τελευταίο 24ωρο

Η Αστυνομία, το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο 2.948 ελέγχων που διενήργησε παγκύπρια, προέβη σε καταγγελίες 21 πολιτών και δύο υπεύθυνων υποστατικών για μη τήρηση των μέτρων κατά της COVID-19.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.429 έλεγχοι, κατά τους οποίους καταγγέλθηκαν 12 πολίτες.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 273 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και του υπεύθυνου ενός υποστατικού. Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 506 έλεγχοι, και υπήρξαν 2 καταγγελίες πολιτών.

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 169 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και του υπεύθυνου ενός υποστατικού.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 330 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μια καταγγελία πολίτη, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 120 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 121 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE