Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Κύπριοι που φυλακίστηκαν στα νησιά Fiji

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Κύπριοι που φυλακίστηκαν στα νησιά Fiji

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Κύπριοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στα νησιά Φίτζι για υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2017 οι δύο τους κατηγορήθηκαν για ξέπλυμα χρήματος με πιστωτικές κάρτες.

Σύμφωνα με τη Fiji Sun, ο Λοίζος και ο Κλεάνθης Πετρίδης εξήλθαν χαμογελαστοί του δικαστηρίου στη Suva, αφού η εκδίκαση της υπόθεσής τους ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με την απόφαση, η προβλεπόμενη ποινή για το αδίκημα τους είναι δύο έτη φυλάκισης  ή πρόστιμο 12.000 δολαρίων.

Οι δύο Κύπριοι βρίσκονταν προφυλακισμένοι για δύο χρόνια και έξι ημέρες, γι' αυτό και θεωρήθηκε από το δικαστήριο ότι  αυτό το διάστημα ήταν χρόνος έκτισης της ποινής τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE