Απολογήθηκαν οι τρεις νεαροί για τον θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη – Σε μία εβδομάδα ακούνε την ποινή τους

Απολογήθηκαν οι τρεις νεαροί για τον θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη – Σε μία εβδομάδα ακούνε την ποινή τους

Σε αγορεύσεις προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου οι συνήγοροι υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους.

Οι τρεις νεαροί ηλικίας 20 και 19 ετών κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα πρόκλησης θανάτου με αλόγιστη και επικίνδυνη πράξη, ενώ ο τέταρτος νεαρός που κατηγορείτο κρίθηκε αθώος.

Στην σημερινή δικαστική διαδικασία οι συνήγοροι υπεράσπισης εξέφρασαν την απολογία των πελατών τους με το Δικαστήριο να ορίζει στις 11 Νοεμβρίου την ημερομηνία που θα επιβάλει την ποινή τους.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση αποτελεί σταθμό για τα κυπριακά Δικαστήρια καθώς για πρώτη φορά φτάνει στη δικαιοσύνη υπόθεση συστηματικού bullying, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ανήλικου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE