Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στην Πάφο - Ενίσχυση με εναέριες δυνάμεις

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στην Πάφο - Ενίσχυση με εναέριες δυνάμεις

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε στην Πάφο στις 13:16 το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου, κ. Ανδρέα Κεττή η πυρκαγιά ξέσπασε στην Κοινότητα Μούσερε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού, ενώ ενεργοποιήθηκαν επίσης ένα εκμισθωμένο ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. 

Οι δυνάμεις ενισχύονται με άλλα πέντε πυροσβεστικά οχήματα από Τμήμα Δασών.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE