Mad Clip: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Nέα στοιχεία για το τροχαίο

Mad Clip: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων -  Nέα στοιχεία για το τροχαίο

Σοκ και θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” η δημοσιογράφος Τζίνα Αρβανίτη παρουσίασε νέα στοιχεία για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip.


Συγκεκριμένα, δύο μήνες μετά βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,9% με όριο το 0,5%.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Mad Clip ήπιε περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος πριν φύγει από τη ζωή.

Ακόμη, στις εξετάσεις φάνηκε ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE