Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο που έκανε στη φωτογραφία του φημολογούμενου συντρόφου της, Κωνσταντίνου Δανιά

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο που έκανε στη φωτογραφία του φημολογούμενου συντρόφου της, Κωνσταντίνου Δανιά

Έναν μεγάλο έρωτα ζει φαίνεται πως ζει τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων, όλα δείχνουν πως είναι ζευγάρι, παρότι κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί δημόσια το ειδύλλιο.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μάλιστα στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε δημόσια την αγάπη του για τη σκυλίτσα του, για την οποία έγραψε: «Νεπη: Η έμπνευση μου σε ότι κάνω τα τελευταία χρόνια. Αυτό το πλάσμα με κάνει να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Να σέβομαι κ να φροντίζω όσο μπορώ. Όχι μόνο εκείνη αλλά και τον εαυτό μου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να με πληγώσει. Με μαθαίνει να ζω και σίγουρα της αξίζει η θέση μου. Την ευχαριστώ, εκείνη κ τη συμμορία της».

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση σχολίασε και η Ιωάννα Μαλέσκου, βάζοντας με νόημα δύο κόκκινες καρδούλες.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και έζησε σε ένα σπίτι με πολλά ζώα. Ο ίδιος είναι επίσης απόφοιτος του ΑΠΘ με την ειδικότητα του επιστήμονα και τεχνολόγου Τροφίμων και κάτοχος ενός μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – Τμήμα Χημείας, καθώς ήθελε να εστιάσει τις σπουδές του σε έναν τομέα που τον ενδιέφερε ανέκαθεν και όντας χρόνια αθλητής, τη διατροφή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE