Θλίψη για το 2 ετών αγοράκι που «έσβησε» στο Μακάρειο: «Τίποτα δεν έχει αξία σε αυτό τον ψεύτικο και άδικο κόσμο»

Θλίψη για το 2 ετών αγοράκι που «έσβησε» στο Μακάρειο: «Τίποτα δεν έχει αξία σε αυτό τον ψεύτικο και άδικο κόσμο»

Σπαράζουν καρδιές οι αναρτήσεις της οικογένειες του μικρού παιδιού που «έσβησε» τα ξημερώματα στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η είδηση του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο, κυρίως όμως στην οικογένεια του που θέλησε να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πόνο.

Υπενθυμίζουμε ότι η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο έγινε το περασμένο Σάββατο με πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να κρατηθεί για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρουσίασε μια σπάνια επιπλοκή, με αποτέλεσμα τα ξημερώματα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE