Πύλη επιχορήγησης ποδηλάτων: Θα δώσει εξηγήσεις ο Καρούσος - Κανένας πολίτης δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία

Πύλη επιχορήγησης ποδηλάτων: Θα δώσει εξηγήσεις ο Καρούσος - Κανένας πολίτης δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία

Δεν πρόλαβε κανένας χρήστης να ολοκληρώσει την αίτησή του

Την ημερομηνία επανέναρξης υποβολής αιτήσεων για χορηγία ποδηλάτων, αναμένεται να ανακοινώσει πολύ σύντομα ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, όπως ανέφερε στο ThemaOnline αρμόδια πηγή από το Υπουργείo Μεταφορών.

Ο Υπουργός αναμένεται να δώσει και εξηγήσεις για τον λόγο που έπεσε η σελίδα. Υπενθυμίζεται πως το Υπουργείο ανακοίνωσε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου την αναστολή λειτουργίας της ηλεκτρονικής Πύλης αίτησης για επιχορήγηση του ποδηλάτου λόγω του υπερβολικού ταυτόχρονου ενδιαφέροντος που είχε επιδειχθεί για υποβολή αιτήσεων.

Σύμφωνα με την αρμόδια πηγή, υπήρχαν αρκετοί χρήστες που δημιούργησαν λογαριασμό στην πύλη, που είναι το πρώτο βήμα, αλλά κανένας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE