Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Σε διευκρινήσεις προέβη το Τμήμα Φυλακών, σχετικά με την απόδραση άνδρα κατά τη μεταφορά του από την Αγία Σκέπη στις Κεντρικές Φυλακές. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο άνδρας δεν μεταφερόταν από δεσμοφύλακες και ως εκ τούτου δεν υπήρχε οποιαδήποτε ευθύνη φύλαξης του από το Τμήμα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα και την ενημέρωση που τύχατε για απόδραση κατάδικου, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας πως κανένας κατάδικος δεν απέδρασε από τις Φυλακές ούτε κατά την μεταφορά του στο Τμήμα Φυλακών από δεσμοφύλακες. Ήταν πρόσωπο που εδώ και τέσσερις μήνες είχε ενταχθεί σε θεραπευτικό πρόγραμμα στην κοινότητα και ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του καθότι δεν πρόκειται για κατάδικο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE