Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Σε διευκρινήσεις προέβη το Τμήμα Φυλακών, σχετικά με την απόδραση άνδρα κατά τη μεταφορά του από την Αγία Σκέπη στις Κεντρικές Φυλακές. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο άνδρας δεν μεταφερόταν από δεσμοφύλακες και ως εκ τούτου δεν υπήρχε οποιαδήποτε ευθύνη φύλαξης του από το Τμήμα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα και την ενημέρωση που τύχατε για απόδραση κατάδικου, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας πως κανένας κατάδικος δεν απέδρασε από τις Φυλακές ούτε κατά την μεταφορά του στο Τμήμα Φυλακών από δεσμοφύλακες. Ήταν πρόσωπο που εδώ και τέσσερις μήνες είχε ενταχθεί σε θεραπευτικό πρόγραμμα στην κοινότητα και ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του καθότι δεν πρόκειται για κατάδικο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE