Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Σε διευκρινήσεις προέβη το Τμήμα Φυλακών, σχετικά με την απόδραση άνδρα κατά τη μεταφορά του από την Αγία Σκέπη στις Κεντρικές Φυλακές. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο άνδρας δεν μεταφερόταν από δεσμοφύλακες και ως εκ τούτου δεν υπήρχε οποιαδήποτε ευθύνη φύλαξης του από το Τμήμα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα και την ενημέρωση που τύχατε για απόδραση κατάδικου, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας πως κανένας κατάδικος δεν απέδρασε από τις Φυλακές ούτε κατά την μεταφορά του στο Τμήμα Φυλακών από δεσμοφύλακες. Ήταν πρόσωπο που εδώ και τέσσερις μήνες είχε ενταχθεί σε θεραπευτικό πρόγραμμα στην κοινότητα και ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του καθότι δεν πρόκειται για κατάδικο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE