Νέα αναφορά σε λύση δύο κρατών από Τατάρ

Νέα αναφορά σε λύση δύο κρατών από Τατάρ

Σε λύση δύο κρατών με την βοήθεια της Τουρκίας αναφέρθηκε εκ νέου ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ σε ομιλία του σε τουρκικό ιατρικό συνέδριο που πραγματοποιείται στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ο κ. Τατάρ αναφέρθηκε στη σημασία της διεξαγωγής του συνεδρίου στα κατεχόμενα και σημείωσε ότι το ψευδοκράτος δίνει «μεγάλη μάχη» για αναγνώριση.

Είπε ακόμα ότι, είναι σημαντική η προστασία της κυριαρχίας του τ/κ «λαού» και σε αυτό θα συμβάλλει σημαντικά η ενδυνάμωση του οικονομικού τομέα και πολιτιστικού τομέα του ψευδοκράτους.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στη στήριξη της Τουρκίας και συγκεκριμένα στη στήριξη στον τομέα της υγείας κατά την πανδημία λέγοντας ότι σε μικρό χρονικό διάστημα κτίστηκε και λειτούργησε «νοσοκομείο αναφοράς».

Είπε ακόμα ότι η αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων θα εξυπηρετήσει τον τουρισμό, την οικονομία και την παιδεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE