Ελεύθεροι υπό όρους τέσσερις ύποπτοι στην υπόθεση του ροζ βίντεο του Σανέρ

Ελεύθεροι υπό όρους τέσσερις ύποπτοι στην υπόθεση του ροζ βίντεο του Σανέρ

Ελεύθεροι υπό όρους έχουν αφεθεί από το «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου τέσσερις ύποπτοι στην υπόθεση του ροζ βίντεο του Τ/κ πολιτικού Ερσάν Σανέρ.


Οι τέσσερις ύποπτοι οι οποίοι παρουσιάστηκαν ενώπιον του «δικαστηρίου» σήμερα διατάχθηκαν να καταθέσουν εγγύηση ύψους 15 χιλιάδων τουρκικών λιρών έκαστος και εγγυητική από δύο πολίτες του ψευδοκράτους ύψους 75 χιλιάδων ΤΛ έκαστος.

Τους απαγορεύθηκε επίσης να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και τους ζητήθηκε όπως παραδώσουν όλα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Επιπρόσθετα οι τέσσερις ύποπτοι θα πρέπει να επισκέπτονται το πιο κοντινό τους «αστυνομικό τμήμα» μια φορά την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE