ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αθώοι Αλεξούι και Ρούντολφ για την απόπειρα φόνου - Αναξιόπιστος ο «Γλύκας»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αθώοι Αλεξούι και Ρούντολφ για την απόπειρα φόνου - Αναξιόπιστος ο «Γλύκας»

Τέλος έλαβε μία πολύκροτη υπόθεση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για τους Αλέξη Μαυρομιχάλη και Ντίντι Ρούντολφ, οι οποίοι κατηγορούνταν για την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 2017.

Το Κακουργιοδικείο αποφάσισε ομόφωνα ότι οι δύο κατηγορούμενοι είναι αθώοι καθώς η μαρτυρία του θύματος Παναγιώτη Παναγιώτου άλλως «Γλύκας» κρίθηκε αναξιόπιστη. Ως εκ τούτου ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο Ντίντι Ρούντολφ απαλλάχθηκαν από όλες τις κατηγορίες.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων, Αντώνης Δημητρίου, Μαρίνος Καούλλας και Άντρος Πελεκάνος, από την αρχή της εκδίκασης της υπόθεσης υποστήριζαν τη θέση ότι η ανάμειξη των κατηγορούμενων ήταν εκδικητική ενέργεια στην οποία μάλιστα έλαβε μέρος και η Αστυνομία. Αυτό στηριζόταν στις ποικίλες καταθέσεις του «Γλύκα» ο οποίος από το 2017 ενέπλεκε διαφορετικούς δράστες για την απόπειρα εναντίον του.

Ο «Γλύκας» σε ισχυρισμούς του ανέφερε ότι δεχόταν πιέσεις για να μη μιλήσει από τότε που διαπράχθηκε η απόπειρα, έτσι κλήθηκαν ως μάρτυρες, ωστόσο με ένορκες δηλώσεις τους διέψευδαν τα όσα έλεγε με αποτέλεσμα να μην είναι τελικά ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση. Αντιθέτως μάρτυρες ανέφεραν ότι τους πίεζαν για να καταθέσουν εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top