Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος - Ανατράπηκε το όχημά του

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος - Ανατράπηκε το όχημά του

Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 50χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί σε ανοιχτό χωμάτινο χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθίκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε αιμορραγία στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου κρίνεται κρίσιμη.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του νέου σοβαρού τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.