Χειροπέδες σε 32χρονο για εισαγωγή και προμήθεια ναρκωτικών -Τον «τσάκωσαν» στο Εξωτερικό

Χειροπέδες σε 32χρονο για εισαγωγή και προμήθεια ναρκωτικών -Τον «τσάκωσαν» στο Εξωτερικό

Άντρας ηλικίας 32 ετών, ο οποίος καταζητείτο για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο εξωτερικό βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εναντίον του.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε τα ξημερώματα σήμερα στην Κύπρο όπου επανασυνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Το Δελτίο Τύπου αρ. 1 ημερομηνίας 19 Μαρτίου, 2019, καθώς επίσης και το Δελτίο Τύπου αρ. 1 ημερομηνίας 30 Μαρτίου, 2019, είναι σχετικά.  

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE