Τρελάθηκαν οι Κινέζοι... κάνουν νέο Τιτανικό για να ξαναζήσουν οι τουρίστες το ναυάγιο

Τρελάθηκαν οι Κινέζοι... κάνουν νέο Τιτανικό για να ξαναζήσουν οι τουρίστες το ναυάγιο

Οι τουρίστες στην Κίνα θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να ξαναζήσουν το ναυάγιο του Τιτανικού, αφού κινεζική εταιρεία κατασκευάζει μια ρέπλικα του ιστορικού και τραγικού κρουαζιερόπλοιου.

Κάθε λεπτομέρεια, από τα κηροπήγια ως τις ταπετσαρίες θα είναι ακριβώς αποτυπωμένη στο νέο πλοίο που «χτίζεται» στην περιοχή Σετσουάν της κεντρικής Κίνας.


Οι τουρίστες θα έχουν έτσι την ευκαιρία να ξαναζούν την ιστορική στιγμή που ο Τιτανικός προσέκρουσε στο παγόβουνο και βυθίστηκε, ενώ ηχητικά εφέ θα καλύπτουν με ακρίβεια το ναυάγιο!


Τον Τιτανικό ξαναζωντανεύει η κινεζική εταιρεία-κολοσός Qixing Energy Investment Group, η οποία θα ξοδέψει 105 εκατομμύρια λίρες ενώ εισητήρια για το μοιραίο πλοίο θα αρχίσουν να πωλούνται από τις 15 Ιουνίου. Η είσοδος στο κοινό θα επιτρέπεται από τον Οκτώβριο του 2017.


Οι τουρίστες θα πληρώνουν 315 λίρες τη βραδιά για καμπίνα ή κατάστρωμα ενώ θα υπάρχουν και ακριβότερες θέσεις. Αυτές θα βρίσκονται στην αίθουσα χορού, τις πισίνες και στα θεάματα που θα έχουν στηθεί για να ξαναθυμίσουν σε όλους τις τραγικές στιγμές του 1912.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE