Βροχή τα πρόστιμα για την προστατευτική μάσκα – «Έπεσαν καμπάνες» σε υποστατικά

Βροχή τα πρόστιμα για την προστατευτική μάσκα – «Έπεσαν καμπάνες» σε υποστατικά

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Παρασκευής μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 2.767 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 27 καταγγελίες πολιτών και 9 υπευθύνων υποστατικών.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.205 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 13 καταγγελίες πολιτών και 6 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 209 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 454 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 275 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 330 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 146 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 145 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Από τους 2.767 ελέγχους, οι 3 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Αναφορικά με τα έξι υποστατικά στη Λευκωσία, οι καταγγελίες στα πέντε υποστατικά αφορούσαν υπαλλήλους χωρίς προστατευτική μάσκα και 1 υπεύθυνος χωρίς safepass, ενώ στην Πάφο τα δύο υποστατικά εξυπηρετούσαν πελάτες στο μπαρ κατά παράβαση του διατάγματος και στο άλλο αφορούσε υπαλλήλους χωρίς προστατευτική μάσκα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE