Έπιασε και πάλι τη βελόνα η Γιαννάκη - Εμβολιασμοί στο Παλαιχώρι των 50 ετών και άνω

Έπιασε και πάλι τη βελόνα η Γιαννάκη - Εμβολιασμοί στο Παλαιχώρι των 50 ετών και άνω

Τρέχει το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Κύπρο με αποτέλεσμα να αυξάνεται όλο και περισσότερο η εμβολιαστική κάλυψη που θωρακίζει τη δημόσια υγεία της χώρας.

Η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, σήμερα Σάββατο (06/11) βρίσκεται στο κέντρο υγείας Παλαιχωρίου, όπου κινητή μονάδα διενεργεί εμβολιασμούς.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται στις ηλικίες 50 ετών και άνω και όπως πάντα η κυρία Γιαννάκη βρίσκεται πρόθυμη να βοηθήσει στη μάχη αυτή.

Στις 11:30 αναμένεται στο χώρο και ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE