Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που βρίσκονταν περιπολία στην εν λόγω περιοχή, αντιλήφθηκαν το περιστατικό και μετέβησαν άμεσα στη σκηνή.
Ο 42χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 109μg% αντί 22μg% και στη συνέχεια σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 96μg% αντί 22μg%. Επίσης, από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού.
Ο 42χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις