Συνελήφθη ο 28χρονος που παρέσυρε στον θάνατο 58χρονη - Στο Νοσοκομείο ο σύζυγός της

Συνελήφθη ο 28χρονος που παρέσυρε στον θάνατο 58χρονη - Στο Νοσοκομείο ο σύζυγός της

Χειροπέδες στον 28χρονο που προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο, πέρασαν οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (6/11), γύρω στη 1.50 το μεσημέρι, ενώ 28χρονος οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 70 ετών και γυναίκα ηλικίας 58 ετών, οι οποίοι διασταύρωναν τον δρόμο σε διάβαση πεζών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και οι δύο πεζοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα η 58χρονη Nuriya Toldanova, τέως από τη Ρωσία, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 70χρονος, όπως διαπιστώθηκε υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα, ενώ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή και εκτός κινδύνου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 58χρονης αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE