Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Κρύφτηκε πίσω από τα έπιπλα για να γλιτώσει ο υπάλληλος - Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Κρύφτηκε πίσω από τα έπιπλα για να γλιτώσει ο υπάλληλος - Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 38χρονος, που συνελήφθη χθες σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Λεμεσό. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε εσκεμμένα 47χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε γραφείο ταξί στη λεωφόρο Μακαρίου και στη συνέχεια να οδήγησε το αυτοκίνητο του εντός του γραφείου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Στο γραφείο εκείνη την ώρα βρισκόταν υπάλληλος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε αφού κατάφερε να κρυφτεί πίσω από έπιπλα.

Όπως αναφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ο ύποπτος ισχυρίζεται ότι ο τραυματισμός του 47χρονου και η πρόκληση των ζημιών στο γραφείο ταξί έγιναν κατά λάθος.

Εναντίον του υπόπτου διερευνώνται υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς. Ο 38χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το θύμα φέρει κατάγματα στα πόδια, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE