«Ένα λεπτό θα κάνω»: Η πιο συνηθισμένη ατάκα για τα πιο «ακατάλληλα parking» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ένα λεπτό θα κάνω»: Η πιο συνηθισμένη ατάκα για τα πιο «ακατάλληλα parking» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν το αυτοκίνητο τους όπου βρουν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους σε κάποιο συμπολίτη τους.

Στην Κύπρο κυριαρχεί η νοοτροπία «του να παρκάρω όσο πιο κοντά γίνεται» γι’ αυτό και πολλές φορές παρατηρούμε παρκαρίσματα σε πεζοδρόμια, πάνω σε alt και διαβάσεις ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Ωστόσο, η πιο συνηθισμένη ατάκα είναι η "ένα λεπτό θα κάνω" ως πρόφαση για να αφήσουν το αυτοκίνητο τους στα πιο ακατάλληλα parking

Δείτε την ανάρτηση που έκανε πολίτης στη σελίδα του Facebook «γάρος της ημέρας»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE